Az Életvitál Egészségbolt legújabb akciója, illetve ajánlata Móron:
Cornexi reggeliző pelyhet teljes kiörlésü gabonából!!
Most 10% akcióval!!
Éden Prémium terméke!
„Villámgyors szendvicsre vágysz? Nincs szükség kenyérsütésre, ha a lángos-fánk lisztkeverék kéznél van.Ez a recept vegán és gluténmentes, így mindenki számára ideális, aki egészségesen étkezik. Csak keverd össze a hozzávalókat, formázz szendvics zsebeket, és élvezd a finom, házi készítésű szendvicsedet.
Fedezd fel a receptet itt:
Új ötletektől vezérelve megreformáltam a sima lángost és szendvicset készítettem belőle. Megtöltöttem minden földi jóval és kész is volt a szuper finom mentes ebédem.
Szerettem volna valami frappánsat készíteni a Bake-Free lángos lisztkeverékből és ezt a lángos szendvicset dobta ki a gép a kis fejecskémből. Nekem nagyon bejött. Majszolás közben azon elmélkedtem, hogy milyen érdekes, hogy mindenevő koromban sem készítettem ennyire sok színes, változatos, fantáziadús és nem utolsó sorban egészséges ételt. Sokan azt gondolják, hogy a mentes étkezéshez alig van alapanyag és egészségtelen, mert tele van műanyaggal. Nos, kérem szépen, pont, hogy nem. Most nézzétek meg ezt a csodát, csupa egészséges alapanyagot használtam fel hozzá. Szerintem csodálatos a lángosból készült szendvics.
Hozzávalók:
A lángoshoz:
130 g Bake-Free lángos-fánk lisztkeverék
130 g langyos víz
3 g Himalája só
fokhagyma granulátum, pizza fűszerkeverék ízlés szerint
a sütéshez kókuszolaj
A töltelékhez:
mandulaföl
bacon
rukkola
paradicsom
lilahagyma
erőspaprika
A kolbászhoz:
50 g Bake-Free Argentín BBQ fasírtkeverék-köleses
40 g langyos víz
2 g Himalája só
1 evőkanál kókuszolaj a sütéshez (8 g)
Elkészítés:
A kolbászhoz keverjük össze a hozzávalókat és pihentessük 5 percig. Száraz felületen formázzuk kukac alakúra és szeljük fel (nekem 18 szelet lett). Kanállal lapítgassuk le őket és süssük meg mindkét oldalukat kókuszolajos serpenyőben.
A lángoshoz keverjük össze a hozzávalókat és pihentessük 5 percig. Száraz felületen nyújtsuk kocka alakúra és szeljük fel 4 egyforma részre. Forró kókuszolajban süssük ki mindkét oldalukat. A tálaláshoz vágjuk srégen félbe, kenjük meg mandulaföllel, szórjuk meg baconnel, rukkolával, lilahagymával, tegyünk rájuk kolbász karikákat és tegyük rá a tetejüket. Pálcikával rögzíthetjük. Fogyasszuk friss paradicsommal.”
Írj Te először kommentet "Egy akció és Egy ajánlat az Életvitál Egészségboltban!"