Önt is várja az AMULDIA Ultrahang Diagnosztika!

Népszerű ajánlatok

Kedves móriak, Mór környékiek!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy megnyílt Isztiméren az Amerikai Ultrahang Diagnosztika (AMULDIA) Labor, ahol teljes körű ultrahang ellátás várja Önöket!

Az orvosi szakértelmet és a modern technológiát egyesítve olyan vizsgálatokat végzünk, amelyek segítségével gyorsan és pontosan diagnosztizáljuk az Önök betegségeit.

Dr. Klimó Péter rendkívül tapasztalt szakember, aki több, mint 35 éven át az Egyesült Államokban praktizált a szakmában.

Professzionalizmusa és hozzáértése garancia arra, hogy minden vizsgálati eredmény pontos és megbízható. Több ezer betegen segített már, és most Önnek és családjának is itt a lehetőség, hogy igénybe vegye szolgáltatásait.

A professzionális ultrahang berendezés beszerzésnek és nagyfrekvenciás vizsgálófejeknek köszönhetően laborunk  számos alapvetően szükséges vizsgálattal szolgál (többek között hasi, vese, petefészek, emlő, pajzsmirigy, szív, érrendszeri, nőgyógyászati és szülészeti vizsgálatok), ahol az innovatív technikák a legpontosabb és legmegbízhatóbb eredmények elérését szolgálják.

A korszerű technológia segítségével felfedezhetjük és követni tudjuk a betegségeket, így minél gyorsabban elindíthatjuk a megfelelő kezelést megelőzve azok súlyosbodását.

Ultrahangos laborunk könnyen megközelíthető (Isztimér, orvosi rendelő). A rendelőbe lépve kellemes környezetben fogadjuk Önöket, ahol berendezéseink és felszereléseink mind a kényelmüket és a diagnosztikus pontosságot szolgálják.

Tudjuk, hogy fontos Önnek az ár-érték arány, ezért akciókkal és árkedvezményekkel várjuk Önt. Tegye meg az első lépést egészsége megőrzése érdekében, és éljen az AMULDIA Ultrahang Diagnosztikai Labor szolgáltatásaival!

Az időbeosztásuk megkönnyítésére, a várakozás elkerülésére és azért, hogy zökkenőmentes tudják igénybe venni szolgáltatásainkat, online foglalási rendszert vezettünk be, így Önök pontosan akkor jöhetnek vizsgálatra, amikor szeretnének, mellőzve a hosszadalmas várakozást és időveszteséget.

Csak néhány kattintás és máris bejelentkezett a vizsgálatra.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobban segítsük Önöket. Pontosság, megbízhatóság és törődés jellemzi szolgáltatásunkat.

Várjuk Önöket szeretettel az AMULDIA Ultrahang Diagnosztikai Laborban, ahol a komplex szakértő orvosi ellátás mindig a rendelkezésre áll! Ne halogassa a szükséges vizsgálatokat!

Látogasson el az Amuldia Ultrahang Diagnosztikai Laborba, ahol modern technológiával, szakértőkkel és kedvező árakkal várjuk Önt. Forduljon hozzánk bizalommal és tegye meg az első lépést egészsége megőrzése érdekében!

Üdvözlettel:
Dr. Klimó Péter
Orvosi Ultrahang Diagnosztika Professzor

Elérhetőségeink:

Isztimér Orvosi Rendelő  –  8045 Isztimér, Köztársaság út 100.

Telefonszám: +36 30 087 7903 (hétfőtől-péntekig)

E-mail: info@amuldia.hu

Weboldal: amuldia.hu

Nyitvatartás:

Hétfő: Zárva
Kedd: 08:00 – 12:30
Szerda: Zárva
Csütörtök: 08:30 – 12:30
Péntek: Zárva
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

IDŐPONTFOGLALÁS:  https://amuldia.salonic.hu/

ITT MUTATKOZNAK BE SZAKEMBEREINK:

AMULDIA Ultrahang Diagnosztikai Labor – Isztimér, Móri Járás

Írj Te először kommentet "Önt is várja az AMULDIA Ultrahang Diagnosztika!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*