BHM Ingatlaniroda – Ingatlanközvetítés

BHM Ingatlaniroda – Ingatlanközvetítés      

8060 Mór, Köztársaság tér 7/1.  (Az Életvitál Egészségbolt helyén)

Tel.: 06-20-4151-445,     06-20-274-6856

Nyitva: Hétfőtől Péntekig 8.00-14.00 óráig

E-mail: focusingatlan@outlook.com

AKTUÁLIS AJÁNLATAINK:

Eladó Bokodon a lebegő faluban egy igazán ritka Gyöngyszem!!!!!!

Miért gyöngyszem? Mert csak kihalásos alapon lehet hozzájutni egy rozoga öreg bontásra szánt kis házhoz ahol horgászni lehet.

Itt a pénzéért egy csodát kap. A ház a vízen fekszik. Teljes mértékben a Tulajdonos felújította.

Tetőszerkezet új arculatot kapott,ki lett cserélve. Majd a ház kapott egy 3 cm-es szigetelést és gyönyörű sárga színt. Saját villanyórával rendelkezik és a villany teljes mértékben újra lett húzva. Az

1 éves területi díj 8000 Ft. A házhoz hozzátartozik egy 4 személyes alumínium csónak is, amelyet, az éves halat ki lehet fogni és ülni a nyugalom szigetén.

Itt összeülnek a horgászok egy jó bográcsra egy jó beszélgetésre. Itt még létezik az idő, ami sajnos már kihalóban van. Itt együtt mindent megoldanak a horgászok. Ide családok járnak ki barátságok szövődnek. Itt nem csak egy házat vesz meg valaki a stégen vagy a lebegő falúban, hanem egy új életet.

A ház mellet parkoló, bográcsozó található.

Ha ránézek, a képre előttem van az öreg halász és a tenger. Csak itt a falú. Hát nem meseszerű?

Használja  ki ezt az egyszeri  lehetőséget.

Hívjon bizalommal.

Eladó lakás Oroszlány egyik legkedveltebb helyén a Népekbarátsága úton. A folyó 1 perc sétára elérhető a házból kilépve.Óvoda,Iskola,bolt,játszótér pár percen belül elérhető.

A ház eddig albérletbe volt kiadva.Hívjon amíg még megvan 🙂

Csodaszép Családi ház Mór központjában.

Eladásra kínálok egy nagyon szép és igényes 142m2-es családi házat Mór központjában.
Érezték már, úgy ha nyernének a lottón ez az a ház.Az a ház, amelyben szívesen leélnék az életüket. Minden megvan, amihez egy háznak meg kell lennie.
A ház hasznos alapterülete 142m2-es.Ha beérünk, a házba van egy kis előszoba, amelyből egy külön WC található, fürdőszoba és spájz.
Ha tovább haladunk egy nagyon szép konyhába találjuk magunkat ,amelyet a tulajdonos ott hagy az új tulajdonosnak.A konyha mellett található még az étkezőasztal is. Innen tovább haladva egy nagy kényelmes nappaliba érünk, amelyből egy hatalmas teraszon pihenhetjük ki a nap fáradalmait vagy éppen a jól megérdemelt reggeli kávénkat ihatjuk meg.
A nappaliból egy íves lépcsőn megyünk felfelé ahol 3 nagyszoba és egy zuhanyzós-fürdőszoba található wc-vel.
A ház varázsa,hogy tartozik hozzá egy 66m2-es nagy műhely, amely cserépkályhafűtést kapott. Ipari árammal rendelkezik. Ezzel el sem tudnám mondani mennyi mindent, lehet kezdeni.
A házban gázfűtés és kazán is található. Majd az új tulajdonos kiválasztja, melyiket szeretné.A ház kő és tégla amely nem szorul szigetelésre. A nyílászárók ki lettek cserélve 3 rétegűre.A tető cserép.A ház 2003-ban egy nagyobb felújításon esett át. A kert maga 1483m2-es. Tele gyümölcsfákkal.

Környék:

Mór központjában található. Itt pár lépésre bármi megközelíthető.
Óvoda, iskola, kórház, boltok sétával 5-10 perc alatt elérhető.

Eladásra kínálok egy nagyon igényes családi házat Csókakőn.

A ház 60 m2-es .2008-ban épült így minden vezeték akkor lett beépítve.
A házba, ha belépünk egy nagy tágas nappalit találunk nyitott konyhával és egy spájzzal.
A nappaliból kettő nagyon jó méretű szoba nyílik, Kellemes színekkel. A fürdőszobában zuhanyzó és kád is található így kellemesen lehet eltölteni a fürdőszobai perceket.
A wc külön található. A terasz a ház előtt van így ha kiteszünk egy kerti garnitúrát a meleg nyári szellőben egy kis Csókakői vagy Móri borral élvezhetjük a kilátást.
A tető stukatúros.
A házon Bramac tető található így örök. A házból kilépve egy tárolót találhatunk, amely téliesítve is van így akár kis műhelynek is ad helyet.
A kert és a kilátás? Ne is beszéljünk róla. Csodaszép. A Vértestől a Bakonyi hegységig ellátunk. Álomszép kilátás
Jöjjön amíg megvan, mert ez az a ház, ami nem sokáig lesz a piacon.

Kincsesbányán 4 emeletes társasház 4 ik emeletén eladó egy 2+1 félszobás lakás.

A lakás 56m2-es+ az erkély tartozik hozzá.

Alacsony rezsijű, jobb oldali lakás, amely DNy-i fekvésű.

Ha beérünk, az előszobába találjuk magunkat. Innen jobbra egy 10 m2-es konyhába érünk. Ha továbbhaladunk az előszobába jobbra a konyha utána egy szoba található.

Megfordulva a fürdőszoba és a WC.  Ha kicsit beljebb megyünk, egy hatalmas nagy 25m2es nappaliba érnénk el azonban a család kreativitásának köszönhetően ez egy fantasztikus módszerrel 2 lett választva így 2 tinédzsernek szoba lett kialakítva.

A szobák a gyönyörű és megunhatatlan Vértes látványát ölelik fel.

Mint a képen is látható az erkély otthonosan lett felújítva, ami egy jól kidolgozott nap után a nyugalom szigetét jelentheti egy jó ki kávéval.

4emeletes, magas földszintes jól karbantartott, távfűtött panelépület. A lakás a 4 ik emeleten található. Kis idővel ezelőtt a tulajdonos a lakást esztétikailag is részben felújította. A lakás az elmúlt időben rengeteg változáson esett át. A szobákban laminált parketta, Új nyílászárók kerültek behelyezésre. A lakásban egy hűtő és fűtő klímaberendezés lett kialakítva. Az erkélyen külső taposó található. A közös költség 6000Ft.a lakásnak 2 tulajdonosa van és tehermentes.

Környék

Csendes, társasházas övezet, központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek, a lakástól gyalogosan mind pár perc alatt elérhető. A nagy bevásárlóközpontok Mór on illetve Székesfehérváron találhatóak.

Mór Kincsesbányától 24km re található. Székesfehérvár 14km.

A lakás részben bútorozottan eladó.

Jöjjön, amíg még megvan. Ilyen kaliberű lakás tényleg ritkán van a piacon.