Nyílt napot tartottak a Zimmiben (+Képgaléria)

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Facebook/

A Móri Dr. Zimmermann Ágoston Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola közösségi oldalán újságolta, hogy január 26-án (csütörtökön) délután nyílt napot tartottak az első osztályt szeptemberben kezdő nagycsoportos óvodások és szüleik részére. Ez volt a rendezvény programja:

A 2.a osztályosok zenés-táncos műsorral fogadták a kicsiket az ebédlőben, majd Walczer Gábor igazgató ismertette iskolájuk profilját és tagozatait.

A beszámolóból megtudhatjuk, hogy amíg a szülők a tájékoztatót hallgatták, a gyerekeket a testnevelők a tornaterembe kísérték, ahol változatos sportfoglalkozásokkal készültek számukra.

A lelkes ovisok csoportokra bontva szép sorban kipróbálhatták a focit, a floorballt, az akadálypályát, a mászókötelet és a tornaszőnyeget.

Miután jólesően elfáradtak, az alsós folyosón a tanító nénik további programokkal várták őket. Kézműves foglalkozás keretében farsangi fejdíszek, kalapok és szemüvegek készültek, s akiknek még ezek után maradt energiájuk, logikai játékokat játszhattak – derült ki a bejegyzésből.

TOVÁBBI KÉPEK IDE KATTINTVA LÁTHATÓK (az iskola Facebook oldalán)!

Írj Te először kommentet "Nyílt napot tartottak a Zimmiben (+Képgaléria)"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*