Öko Butikot hoztak létre a Perczelben Móron

Népszerű ajánlatok

A Székesfehérvári SZC Perczel Mór Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Facebook oldalán tette közzé, hogy november 18-tól second hand butikot hoztak létre diákjaik számára az intézményben.  Ezzel kapcsolatban ezt írták:

“A döntés a te kezedben van! Légy környezettudatos és új ruha helyett válogass te is másodkézből!

Egyre nagyobb teret hódít a világon, így hazánkban is az újrahasznosítás.

Ez a kezdeményezés azzal a céllal jött létre, hogy óvjuk környezetünket is és pénztárcánkat is.

A divatcégek és forgalmazók egyre nagyobb számban állnak be az innovációs újrahasznosítási mozgalomba.

A Second Hand mozgalom ma már menőnek számít a fiatalok körében is. Célja, hogy az alig viselt, vagy megunt, esetleg méretproblémás de jó állapotú ruhákat továbbadjuk, ne kidobjuk.

Ezzel környezetünket óvjuk, társainkat segítjük, pénztárcánkat pedig kíméljük, hisz magunk is találhatunk megfelelő darabokat.

Létrehoztunk az iskolában egy „butikot”,  ahova a diákok bejöhetnek, válogathatnak ( kinek mire van szüksége) és INGYEN elvihetik a ruhákat.

Mindenkinek azt ajánlom, hogy térjen be, nézzen körül, ne legyen előítélete, nagyon pozitívan fog csalódni. A ruhák tiszták, jó állapotúak.

Természetesen hozni is lehet, várjuk az adományokat, amiket aztán tovább tudunk adni diákjainknak. Külső adományokat is szívesen fogadunk, viszont kérjük, hogy csak olyan állapotú ruhát hozzon bárki, ami önmaga is felvenne.

Szeretnénk, ha ez a kezdeményezés elterjedne és mozgalommá válna az iskolákban.”

Írj Te először kommentet "Öko Butikot hoztak létre a Perczelben Móron"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*