Akció és újdonságok az Életvitál Egészségboltban!

Népszerű ajánlatok

Megérkezett a glutén tej cukormentes természetes édesítőszerrel készült szaloncukor!!!

 

Az alábbi képen lévő termékekre 30% kedvezmény (a készlet erejéig)!!!

Az alábbi képen látható Natur Tanya termékek december 10-ig

10% kedvezménnyel kaphatók!

Fermentált papaya koncentrátum

Sokaknak jelent égető problémát a gyomorsav túltengése vagy éppen a gyomorsav hiánya, a különböző gyomorpanaszok, a felfúvódások, a reflux és a belek gyulladásai. Amikor a papayát fermentálják olyan bioaktív vegyületek keletkeznek, melyek támogatják a gyomor-bélrendszer egyensúlyát és az egészséges gyomorkörnyezet kialakulását.

Echinácia

A szervezet védelmi rendszerét aktiválja, növeli a betegséggel szembeni ellenálló képességet. Ehinacosid tartalma a hialuridáz enzim gátlásával csökkenti a belső –és külső gyulladást, ami elsősorban a felső légúti és húgyúti fertőzések leküzdésében, továbbá a kötőszövet gyulladásainál jelenthet segítséget. Az immunrendszert általánosan serkenti.

ERDEI PIHENÉS TESTOLAJ – vegán kozmetikum

Életteli erdő illat, ami tonizálja az arcbőrt, javít a kötőszövet tónusoságán és a petyhüdt bőr megjelenésén. Egy frissítő masszázs során fokozza a vérkeringést és hozzájárul a reumás és ízületi fájdalmak csillapításhoz. A vegán testolaj egyszerre több funkcióval is rendelkezik; tökéletes arcápoláshoz, testápoláshoz, masszázsolajként, fürdőolajként, haj- és szakállolajként is.

Szerves Vegán C-vitamin por

Ettől a gyömbéres-citromos C-vitamintól garantáltan összefut a nyál a szádban! A finom szerkezetű C-vitamin por, isteni íze mellett, azonnal oldódik vízben, de bármilyen italhoz hozzáadható, sőt akár nyalogathatod is. Mindemellett, ha vegán C-vitamin por-ral kezdődik a reggel, az egész napra támogatja immunrendszered, és bőségesen ellát energiával is! A napi 1000mg C-vitamin bevitelhez, csak add langyos vízhez a benne található adagolókanál segítségével.

Írj Te először kommentet "Akció és újdonságok az Életvitál Egészségboltban!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*