Cserbenhagyta áldozatait az ittas pusztavámi sofőr

Népszerű ajánlatok

/Olvasói fotó/

Írásban megkerestük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot a tegnapi móri gyalogosgázolással kapcsolatban, akiktől levelünkre az alábbi tájékoztatást kaptuk:

Közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2022. augusztus 21-én 7 óra 15 perckor Mórról, a Dózsa György útról.

A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy egy 27 éves pusztavámi férfi Kia típusú személygépkocsival a 81-es számú főút irányából Mór központja felé haladt, amikor a Dózsa György út 34. számnál található kijelölt gyalogos-átkelőhely járdaszigetére hajtott, majd elgázolta a gyalogos-átkelőhelyen áthaladó két gyalogost.

A sértettek, egy 29 éves férfi és egy 33 éves nő a baleset következtében egyaránt súlyos sérüléseket szenvedtek.

A balesetet követően a sofőr megállás nélkül elhajtott a helyszínéről, azonban a rendőrök a Dózsa György út 1. számnál elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

Az eset miatt súlyos testi sértést eredményező járművezetés ittas állapotban bűntett, továbbá kétrendbeli segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetése miatt indult eljárás a 27 éves férfival szemben a Móri Rendőrkapitányságon.

Korábbi tudósításunk:

Gyalogosgázolás Móron

Írj Te először kommentet "Cserbenhagyta áldozatait az ittas pusztavámi sofőr"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*