Körözött férfiért mentek, kábítószert találtak a móri nyomozók (+VIDEÓ)

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Police.hu/

A kábítószer birtoklása miatt letöltendő börtönbüntetésre ítélt férfi csupán néhány hónapig tudott a hatóság elől bujkálni. Tartózkodási helyén elfogták, ahol újabb bűncselekményt derítettek fel a rendőrök.

A Móri Rendőrkapitányság nyomozói a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai segítségével 2022. május 31-én reggel Sárszentmihályon egy ingatlanon elfogta azt a 43 éves móri lakost, aki ellen a Fővárosi Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki.

Az intézkedés során a rendőrök átkutatták a férfi lakóhelyéül szolgáló épületet, ahol cserepekbe ültetett 58 tő különböző magasságú és érettségű, feltehetően kannabisz növényt találtak, továbbá befőttes üvegben és zacskóban tárolt egyéb kábítószergyanús növényi törmelék is előkerült.

A körözött személyt a rendőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol mintavételt követően kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd a Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Az eset körülményeinek vizsgálatát a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon folytatják – tájékoztatott bennünket a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

VIDEÓ:

Írj Te először kommentet "Körözött férfiért mentek, kábítószert találtak a móri nyomozók (+VIDEÓ)"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*