Új Fressnapf áruház nyílt Móron

Népszerű ajánlatok

Állati jó hírünk van minden gazdi számára!  Május 26-án a Fressnapf-Hungária Kft. megnyitotta legújabb üzletét Móron, az Akai út 10. szám alatt.

A Fressnapf Magyarországon 2002 óta van jelen. Európa vezető hobbiállat-eledel és -felszerelés üzletláncaként ma már 56 áruházban várja a gazdikat és kedvenceiket országszerte, a fővárosban és vidéken egyaránt.

Legyen szó kutyákról, macskákról, kisemlősökről vagy akár akvárium- és terráriumlakókról, a kedvencek mindig a legjobbat érdemlik, az új Fressnapf áruház széles és minőségi kínálatában pedig minden beszerezhető számukra. A Fressnapf termékválasztékában az ismert kereskedelmi márkák mellett a Fressnapf exkluzív márkáinak színes palettája is megtalálható az alacsony árfekvéstől a szuperprémium kategóriáig egyaránt.

Óriási választékot kínálnak az állateledeleken kívül a nyakörvek, pórázok, kutya- és cicajátékok, cicabútorok, cica WC-k, szállítóboxok, ketrecek és kalitkák termékkategóriákban is, csak hogy néhányat említsünk. Sőt az olyan különlegességek sem hiányoznak a polcaikról, mint például a fejlesztő és logikai játékok, láthatósági termékek vagy akár a kutyaparfüm.

Az állatszerető és szakértő móri Fressnapf csapat május 26-tól a hét minden napján várja a vásárlókat az Akai út 10. szám alatt.

Érdemes ellátogatni és felfedezni az új üzlet kínálatát a kis kedvencekkel közösen, mert a Fressnapfban minden megtalálható, melyre hű barátainknak szükségük lehet. További érdekességek, hírek és akciók a fressnapf.hu oldalon találhatóak.

fressnapf.hu

 

(X)

Írj Te először kommentet "Új Fressnapf áruház nyílt Móron"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*