Gárdonyis gyerekek sikerei

Népszerű ajánlatok

/Fotó:Facebook/Gárdonyi Iskola/

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2022-ben is meghirdette alkotói pályázatát óvodások és iskolások részére.

A felhívásra Fejér megyéből száznegyven alkotás érkezett. A pályamunkákat több kategóriában és három korcsoportban értékelték, az iskolások közül az első helyen díjazott munkák továbbjutottak az országos értékelésre. A megyei forduló eredményhirdetését május 26-án tartották Székesfehérváron.

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság felhívására óvodás, szabadkézi rajz és irodalmi alkotás kategóriában küldték be pályamunkáikat a gyerekek Fejér megyéből. Korcsoportonként az első három helyezettet díjazták. A gyerekeket Magosi Lajos tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató, a Fejér Megyei Tűzmegelőzési Bizottság elnöke köszöntötte.

Fejér megyéből a legtöbb pályamű idén az Úrhidai Tündérkert Óvoda és Bölcsőde, valamint a Móri Gárdonyi Géza Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménytől érkezett – közölte honlapján a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A Móri Gárdonyi Géza Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI eredményei:

6-10 éves korosztályban:

I. helyezett Török Ivett,

III. helyezett Klock Dániel,

11-14 éves korosztályban:

II. helyezett Demeter Patrícia,

15-18 éves korosztályban

I. helyezett Pőcze Zsolt,

II. helyezett Sramek Kíra

Írj Te először kommentet "Gárdonyis gyerekek sikerei"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*