Eseménydús hétvégén vannak túl a móri lánglovagok

Népszerű ajánlatok

/A mecsértelepi baleset – Fotó: Móri Önkormányzati Tűzoltóság/

Ahogy arról Czupár Norbert, a Móri Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka tájékoztatott bennünket, mozgalmas hétvégéje volt az állománynak:

Szombaton Bodajkra kellett menniük, ahol egy ház udvarában elszabadult egy teherautó, amely a tulajdonosát a kerítéshez szorította.

Ezt követően – szintén Bodajkon – a Rákóczi út végén egy magára hagyott tűzhöz kaptak riasztást. Itt egy gyümölcsöskertben kb. 10 m3 fahulladék, nyesedék égett.

Alig fejezték be az oltást, Balinka-Mecsértelepre riasztották őket, ahol halálos kimenetelű gyalogos gázolás történt – mint arról korábban beszámoltunk.

A lánglovagok a sérültek ellátásában közreműködtek, valamint megvilágították a helyszínt, segítve a helyszínelők munkáját.

 Vasárnap este nem sokkal 22 óra után Pusztavámra vonultak, ott egy családi ház két helyisége és a tetőszerkezet égett  – erről részletesen írtunk, képeket is mutattunk az esetről.

A káresetek során  a székesfehérvári hivatásos, a bodajki önkéntes, és az oroszlányi önkormányzati tűzoltókkal dolgoztak együtt a móriak.

Írj Te először kommentet "Eseménydús hétvégén vannak túl a móri lánglovagok"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*