Szent György-napi Borverseny Móron

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Nagy Pál/

A Móri Borvidék Hegyközségének elnöke, Frey Szabolcs  az alábbiakról tájékoztatott bennünket:

FELHÍVÁS BORVERSENYRE

Tisztelt Borosgazdák!

A Móri Borvidék borosgazdáinak hagyományos Szent György napi borversenye 2022. április 22-én, pénteken kerül megrendezésre.

A borverseny helye: Mór, Művelődési Ház (Erzsébet tér 14.)

Nevezni lehet a nevezési lap kitöltésével és a hegyközség részére (moriborvidek.hegykozsege@hnt.hu) 2022. április 12-ig történő megküldésével. (A nevezésnek nem feltétele az adott borminta valamely helyi borversenyen történt előzetes megmérettetése, illetve az ott elért eredmény.)

A minták leadása 2022. április 19-én kedden délelőtt 9-12, délután 13-16 óra között lehetséges a Művelődési Házban. Nevezett tételenként 3 palack bor leadását, valamint a borok leadásakor 2000 Ft/minta nevezési díj helyszínen történő befizetését kérjük.

A borverseny eredményhirdetése 2022. április 22-én, pénteken 18 órakor lesz a Művelődési Házban. Az eredményhirdetést követően 21 óráig lesz lehetőség a versenyborok kóstolására.

Annak érdekében, hogy a díjfelajánlásokat kellő megtiszteltetéssel viszonozzuk a személyesen jelenlévő szponzorok felé, felhívjuk minden nevező figyelmét, hogy tárgyjutalmat csak annak áll módunkban átadni, aki személyesen vagy megbízottja révén képviselteti magát a díjkiosztó ünnepségen.

További információ a 30/2844-478 telefonszámon.

Frey Szabolcs

hegybíró

Móri Borvidék Hegyközsége ”

 

Forrás: Facebook

Írj Te először kommentet "Szent György-napi Borverseny Móron"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*