Lezárt ügy: speedet fogyasztott és vezetett Móron

Népszerű ajánlatok

/A kép illusztráció – Fotó: Pixabay/

A móri rendőrök befejezték annak a 21 éves férfinak az ügyét, aki a megalapozott gyanú szerint bódító hatású szert fogyasztott, majd volán mögé ült.

A Móri Rendőrkapitányság kábítószer birtoklásának vétsége miatt folytatott nyomozást egy helyi lakossal szemben.

A fiatalembert 2021. június 19-én délelőtt Mór belterületén ellenőrizték a rendőrök, amint személygépkocsival közlekedett a Vásártér utcában.

Az intézkedés során vele szemben alkalmazott légalkoholteszter negatív értéket mutatott, azonban zavart viselkedése, gyors beszéde és gesztikulálása arra utalt, hogy szervezetében tiltott szert lehet.

Kérdésre a sofőr elmondta, hogy hajnalban speedet fogyasztott. Ezt követően a férfit vér- és vizelet mintavételre előállították, majd az eljárás során kirendelt igazságügyi toxikológiai szakértő a mintákban N-etil-hexedron katinon típusú vegyületet mutatott ki, amely kábítószernek minősülő anyag fogyasztására utal.

A móri férfival szemben indult ügy vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket a rendőrök elvégezték, és az iratokat a napokban az ügyészségnek átadták – tájékoztatott bennünket a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Írj Te először kommentet "Lezárt ügy: speedet fogyasztott és vezetett Móron"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*