Díjazták a tanulókat

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Facebook/

A Móri Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola közösségi oldalán tette közzé, hogy Szent Erzsébet díjakat, valamint könyvjutalmat kaptak diákjaik – idézzük a bejegyzést:

Kitüntetésben, elismerésben részesített diákjaink.

Iskolánk védőszentjének ünnepén Czachesz Gábor elnök úr, a Móri Katolikus Iskola Alapítvány kuratóriumának elnöke az ünnepi szentmisét követően nyújtotta át 4 diákunknak a Szent Erzsébet-díjakat, valamint 20 diákunknak a könyvjutalmakat.

Szent Erzsébet-díj elismerésben részesült tanulóink: Ferenczi Anna 3. o., Apolczer Marcell 4. o., Krausz Borbála 7. o., Palik Péter Zsombor 8. o.

Könyvjutalomban részesült tanulóink:

2. o.: Auer Lujza, Kundrák Zsófia, Nemes Lotti

3. o.: Fodor Maja, Hoppár Luca

4. o.: Ábele Emma, Nagy Márton, Stolczenberger Márton

5. o.: Kusicza Zalán, Ruff Benjámin, Wágensommer Mária

6. o.: Pisch Karina, Osgyán Anna Borbála, Váraczki Bence

7. o.: Farsang Botond, Ferenczi Jázmin, Ott Kincső

8. o.: Abos Eszter, Benk Márk Zorán, Schmidt Mira

Gratulálunk diákjainknak!

Az elismeréseket tanulóink a társaik körében, az osztályközösségben, az iskolai közösség szintjén tanúsított segítségnyújtásért, önzetlenségért, a közösségünk értékrendjének elfogadásában és elmélyítésében végzett munkálkodásukért vehetik át.

Köszönjük azoknak a személyeknek és vállalkozásoknak a támogatását, akiknek köszönhetően az Alapítvány évről-évre finanszírozza ezeket az elismeréseket!

Az elmúlt években Szent Erzsébet-díjjal elismert diákjaink névsorát, valamint az Alapítvány számlaszámát, a támogatás módját megtalálják iskolánk honlapján: szenterzsebetiskolamor.hu”

 

Írj Te először kommentet "Díjazták a tanulókat"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*