Masszázs szerepe az immunerősítésben – Ajánlja a móri Kosovics Anett

Népszerű ajánlatok

A masszázsra a legtöbben akkor gondolunk, amikor elmegyünk nyaralni, lefoglalunk egy szobát, vagy épp a wellness kapcsán szembe találjuk magunkat a masszázs, mint pihentető kikapcsolódás lehetőségével.

Néhányan persze találkoznak vele valamilyen sérülés kapcsán is. Mikor a rehabilitációba belekerül pár alkalom masszázs is, ami javasolt. Ha beütjük a masszázst a Google-ba, persze rengeteg hirdetés jön velünk szembe. Választani is alig lehet a sok ajánlat közül. De mire is jó valójában?

Az első és legfontosabb szerepe sokkal inkább az immunrendszer megerősítésében van.  Sok egészségügyi problémája van egy átlagembernek. Sok ellen tehet, vagy tehetne. De nagyon nehéz mindenre figyelni egyszerre. Sorolhatnánk, a rendszeres mozgás hiányát, a rendszertelen/helytelen étkezést, a különböző kisebb nagyobb függőségeket, az alváshiányt….

Mind- mind olyan tényezők, amelyekkel gyengítjük saját testünk védekező rendszerét. Próbálunk persze vitaminokat szedni, túlélni a stresszes hétköznapokat, de előbb-utóbb beüt egy kisebb vagy nagyobb betegség. Amire az a megoldás, hogy elmegyünk az orvoshoz, felírja a gyógyszert, és mehet minden tovább. Az egészségünket azonban nagyon ritkán kapjuk vissza teljesen. Abban munka van. Leginkább persze a megőrzésben. Ezen a ponton érünk el oda, hogy a masszázs szerepe az immunrendszerünk megerősítésében. Mindenki tudja, hogy szociális lények vagyunk. Az érintésnek önmagában gyógyító ereje van. Ezért nem fogja soha helyettesíteni a masszőrt egy gép…. Legyen az akármilyen szuper és szenzoros.

A képzett masszőr nem egy gépiesen lesimogató megnyugtató wellness szolgáltatást nyújt. Illatokkal dolgozik. Krémekkel és olajokkal, amelyek pluszban segítik a regenerálódást. Labdákat és gumiszalagokat vet be, hogy megnövelje a beszűkült mozgás tartományt. Kitapint olyan befeszülést, ami most még csak diszkomfort érzetet ad, ám 2 év után – ha kezeletlen marad -, egy gerincsérvet.

Alkalmazza a hideg-meleg terápiát, felismer, tanácsol, támogat. Mivel minden masszázs egy kis vérkeringés serkentést okoz, ez által segít kiüríteni a lerakódásokat az érhálózatban. Szorgalmazza a nyirok keringést, élénkíti a test pályájának aktív használatát.

Mikor keressen fel bárki egy jó masszőrt? Bármikor, amikor úgy érzi, hogy szeretne egy kicsit felfrissülni. Regenerálódni. Ha valahol valami feszül, vagy fáj, arra már nem lesz elég egy kezelés.

A következő időszakban egy-egy terápiás lehetőséget mutatok be – amelyeket tanultam, és használok saját munkám közben. 😊

Kosovics Anett

KondiMassage

Mór Martinovics u.1.

Telefon: +36 20 596 6299

SZOLGÁLTATÁSAIMRÓL:

Masszás – Kondi Massage Mór

Írj Te először kommentet "Masszázs szerepe az immunerősítésben – Ajánlja a móri Kosovics Anett"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*