Audi-Dining Guide: 2021 legjobb magyar éttermei között a móri Öreg Prés Étterem

Népszerű ajánlatok

A móri Öreg Prés Étterem Facebook oldalán tette közzé sikerét:

“Kedves Vendégeink!

Hatalmas örömben lehet részünk, hiszen 𝐞́𝐭𝐭𝐞𝐫𝐦𝐮̈𝐧𝐤 𝐛𝐞𝐤𝐞𝐫𝐮̈𝐥𝐭 𝐚𝐳 𝐀𝐮𝐝𝐢-𝐃𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐆𝐮𝐢𝐝𝐞 𝐓𝐨𝐩 𝟏𝟎𝟎 𝐄́𝐭𝐭𝐞𝐫𝐞𝐦𝐤𝐚𝐥𝐚𝐮𝐳𝐚́𝐛𝐚, melynek Díjátadó gálájára hétfő este került sor.

𝐀𝐳 𝐎̈𝐫𝐞𝐠 𝐏𝐫𝐞́𝐬 𝐄́𝐭𝐭𝐞𝐫𝐞𝐦 𝐚 𝟑𝟖. 𝐡𝐞𝐥𝐲𝐞𝐭 𝐟𝐨𝐠𝐥𝐚𝐥𝐡𝐚𝐭𝐣𝐚 𝐞𝐥 𝐚 𝐥𝐢𝐬𝐭𝐚́𝐛𝐚𝐧! Ezen felül pedig a 𝐓𝐎𝐏𝟐𝟎 𝐕𝐢𝐝𝐞́𝐤𝐢 𝐄́𝐭𝐭𝐞𝐫𝐞𝐦 közé is bekerültünk!

Elképesztő és leírhatatlan érzés!”

A Magyar Távirati Iroda híre az Audi-Dining Guide Év Étterme díj 2021. évi díjátadójáról:

Az elmúlt évben nyújtott teljesítményéért idén is a Széll Tamás és Szulló Szabina vezette fine dining étterem, a Stand kapta az Audi-Dining Guide Év Étterme díjat a hétfőn Budapesten megrendezett gálán.

    A Szulló Szabina-Széll Tamás séfpáros, valamint Csahók Ibolya és Hamvas Zoltán étterme 2018 óta működik, azóta minden évben megválasztják az év éttermének, sőt, nyitása után néhány hónappal már Michelin-csillagot is kapott.

    A top 10+2 ranglistára idén – a Dining Guide történetében először – három vidéki étterem is került, a legjobb éttermek listáját pedig jelentősen átrajzolta a világjárvány. A legjobbaknak választottak a Stand Étterem után a Pasztell, a Platán Gourmet, a Rumour, a Salt Budapest, a Textúra, az Arany Kaviár, az Essencia Restaurant, a Laurel Budapest, a Stand 25 Bisztró, a Bisztró42 és az Anyukám Mondta Étterem.

    Az Év Vidéki Étterme díj nyertese a tatai Platán Gourmet Étterem lett, az Év Alternatív Vendéglátóhelye díjat a miskolci és debreceni Pizza, Kávé, Világbéke formációk érdemelték ki. Az Év Ígéretes Étterme az újonnan nyílt Spago by Wolfgang Puck Budapest.

    Az Év Ifjú Séftehetsége Mede Ádám, a Laurel Budapest konyhájának vezetője, míg az Év Szervizembere Bajusz Gergely, az Avalon Ristorante meghatározó személyisége lett, a Dining Guide Életműdíját László Árpád, a Robinson Restaurant tulajdonosa vette át.

    Az Év Cukrászdája Díjat 2021-ben is a Mihályi Patisserie kapta. Az idén másodszor átadott Fenntarthatósági Díjat a Salt Budapest nyerte el. Idén először adta át a Dining Guide a Fairplay-díjat, amellyel azt az éttermet díjazták, amely a járvány alatti időben munkavállalóiért a leginkább helyt állt. Ez a díj a Rosenstein Vendéglő tulajdonosainak járt, csakúgy, mint az Év Szerethető Étterme Díj.

    A top tízes ranglista felállításában idén is a Michelin korábbi igazgatója, Fausto Arrighi segédkezett, aki vezető tanácsadói jelenlétével ötödik éve segíti az Étteremkalauz munkáját.

    A 2004-ben alapított Dining Guide-díj az egyik legjelentősebb elismerés a magyar vendéglátóiparban.

-MTI-

Írj Te először kommentet "Audi-Dining Guide: 2021 legjobb magyar éttermei között a móri Öreg Prés Étterem"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*