Takács Boglárka 200-on is az elődöntőben fejezte be az U23 Atlétikai EB-t Tallinban – Frissítve!

Népszerű ajánlatok

/Takács Boglárka korábbi képen Buenos Airesben az Ifjúsági Olimpián/

A Tallinban, Észtország fővárosában zajló 2021. évi U23 Atlétikai Európa Bajnokság második napján pénteken Takács Boglárka kora délután a női 200m-es síkfutás első előfutamában állt rajthoz.

Ezekben a percekben ért véget futama, ahol – annak ellenére, hogy a rajtnál beragadt-, a negyedik helyen továbbjutott az elődöntőbe. Ideje: 24,23 mp.

Megjegyzés: a magyar felnőtt bajnokságon két hete 23.66 mp-es egyéni csúccsal győzött. Most ezzel az idővel a második lett volna futamában.  Ezért aztán bízzunk a holnapi elődöntőben!

FRISSÍTÉS:

Szombaton a déli órákban rendezték az elődöntő futamait. Takács Boglárka nem tudta megközelíteni a magyar bajnokságon elért eredményét.

A tegnapinál jobb időt futott (24.13 mp), ez azonban nem volt elég a döntőbe jutáshoz az erős mezőnyben, sőt: ha megfutotta volna a 23.66-ot, az sem lett volna elegendő, olyan erős az U23 mezőnye 200m-en.

 

A verseny honlapján Boglárka futama az elődöntőben: https://liveresults.european-athletics.com/en/results/athletics/result-women-s-200m-sfnl-000300-.htm

A móri lány női 100m-es síkfutásban elért eredményéről itt írtuk:

Elődöntőig jutott Takács Boglárka az U23 Atlétikai Európa Bajnokságon – Frissítve

Írj Te először kommentet "Takács Boglárka 200-on is az elődöntőben fejezte be az U23 Atlétikai EB-t Tallinban – Frissítve!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*