12 nap, több mint 26 koncert – pénteken nyit a Liget koncertsorozat Székesfehérváron

Népszerű ajánlatok

/Fotó: OKK Fehérvár/

Ákos, ByeAlex, a Honeybeast és Manuel érkezik a Liget nyitóhétvégéjén Fehérvárra. Most pénteken kezdődik a FEZEN új koncertsorozata a fesztivál már jól ismert helyszínén. Júliusban minden hétvégén találkozhatnak a fehérváriak a hazai élvonal legismertebb előadóival.

“A Liget az emberek lelkéről szól. Egy ilyen másfél éves járványhelyzet utáni pszichés állapotra, befordultságra egyetemes gyógyír a zene. És az, hogy végre el tudjunk kezdeni újra beszélgetni a barátainkkal, hogy ne zoom konferencián találkozzunk egymással.” – mondta el Kovács Antal, a Liget főszervezője. Erre a találkozásra is alkalmat teremt a Liget koncertsorozat július minden hétvégéjén.

Székesfehérvárra látogat a hazai zenei élvonal színe-java Ákostól Rúzsa Magdiig, a Bagossy Brotherstől a Paddy and the Ratsig. Egy-egy estén legalább két koncertet láthat a közönség, együtt érkezik például a Wellhello és a Halott Pénz, Majka&Curtis Horváth Tamással, de itt lesz a CSÍK zenekar is, akik Presser Gáborral és Karácsony Jánossal közösen játszanak LGT dalokat.

A Liget területe 4000 ember fogadására is alkalmas, és a bejárat előtt egy nagy ingyenes parkolóval is várják az autóval érkezőket. Öt étterem és legalább ennyi italpult várja pénteken és szombaton délutántól a közönséget. Jegyeket elővételben és a helyszínen is lehet váltani, akár SZÉP kártyával is. Természetesen a koncerteket, a hatályos jogszabályoknak megfelelően, 18 év felettiek csak védettségi igazolvánnyal látogathatják. A pontos program megtalálható a www.ligetfehervar.hu oldalon.

 

Forrás:OKK Fehérvár

Írj Te először kommentet "12 nap, több mint 26 koncert – pénteken nyit a Liget koncertsorozat Székesfehérváron"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*