Egy halott, tíznél több sérült a Mór melletti balesetben – Képekkel

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Police.hu/

A 81-es számú főúton történt balesetben egy ember elhunyt, több mint tíz személy pedig megsérült.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. június 24-én 14 óra 23 perckor a 81-es számú főút 25-ös kilométerénél Mór térségében.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy Győr felől Székesfehérvár irányába közlekedő kisbusz hátulról nekiütközött az előtte haladó és forgalmi okok miatt megállni kényszerülő személyszállító kisbusznak, amely az ütközés következtében áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező tehergépjárművel.

Ezt követően a balesetet okozó kisbusznak hátulról nekiütközött egy ugyancsak Győr irányából Székesfehérvár felé tartó személygépkocsi.

A balesetben egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, több mint tíz személy pedig megsérült.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés jelenleg is tart. A rendőrök az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat Mór felé terelik.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy vezessenek fokozott körültekintéssel és türelemmel! – tájékoztatott bennünket a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Police.hu

FRISSÍTÉS:

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye:

2021. 06. 24., cs – 20:28

A 81-es számú főút balesettel érintett szakasza újra teljes szélességében járható.

A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, a forgalom újra zavartalanul haladhat.

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*