35 egyéni csúcsot értek el a móri úszók az Ifjúsági Országos Bajnokságon

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Molnár Mihály Mátyás/

Molnár Mihály Mátyás, a Móri Úszó Egyesület elnöke (aki a Magyar Úszó Szövetség elnökségi tagja is) az utóbbi időszakban elért eredményeikről tájékoztatott bennünket, egészen pontosan a június 2-5. közötti Ifjúsági Országos Bajnokságról:

Hosszú és fárasztó négy napon vannak túl a Móri Úszó Egyesület versenyzői, akik remekül helytálltak a Kaposváron megrendezésre került Ifjúsági Országos Bajnokságon.

Rengeteg egyéni csúcsot és remek helyezéseket értek el versenyzőink, hiszen 44 rajtból 35 egyéni csúcs született!

A gyermek, illetve serdülő korosztályú sportolóink helyt tudtak állni a náluk 2-3-4 évvel idősebbek mezőnyében.

Résztvevők: Krausz Ernő (2004) és Juhász Máté (2004) első éves ifjúsági versenyzők. Ernő 200mellen 5 tizeddel csúszott le a B döntőről.

Baumann Marcell (2006) serülő korosztályú úszó bizakodva várja a saját bajnokságát, hiszen rengeteg egyéni csúcsot úszott.

Géringer Lara (2006) 2 éves sérülés után tért vissza, biztató úszással a jövőre és a saját bajnokságára nézve.

Juhász Milán (2007) sérülés ellenére is vállalta a versenyt, Varga Benedek (2006) aki sorra döntögeti a mellúszó számokat, Remport Csanád (2007) új sprint számokban folyamatosan javul, és Juhász Ada Boglárka (2007) – saját bajnokságára készül – szépen helyt állt a nagyok között.

Összevetve ez az Ifj. Országos Bajnokság a nyár első bajnokságának tökéletesen megfelelt, ezután már csak a saját bajnokságára kell koncentrálnia mindenkinek.

Felkészítő edzők: Molnár Mihály, Richtárich Regina, Jány Tamás

Írj Te először kommentet "35 egyéni csúcsot értek el a móri úszók az Ifjúsági Országos Bajnokságon"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*