Súlyos baleset történt ma reggel a 81-esen Sörédnél – Képekkel

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Rescuepress.hu/

Árokba hajtott egy személyautó hétfő reggel a 81-es főúton, Söréd térségében.

A balesethez a móri önkormányzati és a csókakői önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. Mentők is érkeztek a helyszínre, ahol félpályán haladt a forgalom a mentés ideje alatt – tette közzé a Katasztrófavédelem (2021.05.24. 05:35).

A Rescuepress.hu-tól megtudtuk, hogy Székesfehérvár irányából közlekedett egy Peugeot 206-os gépkocsi, haladása közben (eddig tisztázatlan körülmények között) egy balra ívelő kanyarban először a jobb oldali útpadkán megcsúszott, majd a gépkocsi irányíthatatlanná vált, átsodródott a menetiránnyal szembeni forgalmi sávba, ahol a vízelvezető árok falának csapódott.

Hozzátették: a Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a gépkocsivezető – aki önerejéből kiszállt a gépkocsiból, de nem használta a biztonsági övet – súlyos, életveszélyes gerinc és fejsérülést szenvedett, a helyszíni ellátás után Székesfehérvárra szállították további kivizsgálásra és ellátásra. A móri és csókakői tűzoltók áramtalanították a gépjárműt és levontatták a közeli bekötőútra – tudtuk meg a rescuepress.hu-tól.

/Fotó: Rescuepress.hu/

Írj Te először kommentet "Súlyos baleset történt ma reggel a 81-esen Sörédnél – Képekkel"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*