Gázhálózatot érintő munkálat kezdődik Móron május 10-én

Népszerű ajánlatok

/A kép illusztráció/

Hétfőn a gázvezeték-hálózatot érintő rekonstrukciós munkálat kezdődik Móron, mely a forgalmi rendet átmenetileg megváltoztatja.

Az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. annak érdekében, hogy gázelosztó hálózatának műszaki-biztonsági színvonalát megőrizze, a meghibásodásokat, üzemzavarokat megelőzze, folyamatosan karban tartja, korszerűsíti vezetékhálózatát.

Ennek a folyamatos, tervezett rekonstrukciós sorozatnak a részeként kerül sor Móron a József Attila utcában a középnyomású gázvezeték cseréjére. A munkálatok során az elérhető legmodernebb technológia kerül beépítésre. A beruházás május 10-én, hétfőn indul, a munkálatok részleteiről az E.ON a sajtó útján is szeretne tájékoztatást adni az érintett területen élők, arra közlekedők számára.

A József Attila utcát érintő gázvezeték rekonstrukció 5 ütemben valósul meg, 36 millió forint értékben. A beruházás során 1000 méter hosszúságú szakaszon fektetnek le új, polietilén gázvezetékeket.

A munkálatok során nem a műszaki feladatok állítják kihívás elé a szakembereket – a terület közlekedésének biztosítása jelenti a nagyobb feladatot, hisz forgalmas útszakaszt érint. A munkálatokat ezért számos egyeztetés előzte meg. Az előkészítésben az E.ON szakemberei mellett Mór város Városfejlesztési és üzemeltetési Irodájának munkatársai is részt vettek.

A munkálatok ideje alatt, hétfőtől kezdődően szakaszosan teljes útzárra és forgalomkorlátozásra kell számítani a József Attila utcában. A beruházás a Mónus Illés út és a József Attila út kereszteződésétől indul, majd halad végig a József Attila utcán egészen a Vásártérig.

A munkálatok ideje alatt a földgáz-szolgáltatás biztosított lesz. Mindössze a munkálatok végén, egy-egy napra szünetel majd a földgáz-szolgáltatás az érintett ingatlanok esetében. Ennek időpontjáról az érintettek szórólap útján előzetes tájékoztatást kapnak majd.

Az E.ON az arra közlekedők fokozott figyelmét és megértését kéri. Munkatársaik a kivitelezés során arra fognak törekedni, hogy a forgalom zavartatását az elérhető legkisebbre, a valóban elkerülhetetlenre szorítsák.

A munkálatok befejezésének várható időpontja: augusztus 8.

A munkálatok elvégzését követően az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról, a környezet rendezéséről az eredeti állapotnak megfelelően – tájékoztatott bennünket az Avantgarde Group, az E.ON kommunikációs partnere.

Írj Te először kommentet "Gázhálózatot érintő munkálat kezdődik Móron május 10-én"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*