Vízmérő leolvasás Móron és környékén

Népszerű ajánlatok

A Fejérvíz Zrt. az alábbi közleményt adta ki honlapján – változtatás nélkül közöljük:

Székesfehérváron a családi házas fogyasztóknál 2021. április 26-tól- május 10-ig, a „J” ütemnek megfelelően vízmérő leolvasást végzünk, mely a következő városrészeket, illetve utcákat érinti:

Fecskepart u., Gerle u., Nagyszombati út – Pozsonyi út – Fiskális u. – Budai út által határolt terület (kivéve a Pozsonyi út, Budai út és a Fiskális út), Pacsirta u., Rigó u., valamint a Sár u. – Malom u. – Fürdősor – Zámoly utca közti terület.

Alcsútdoboz, Bakonycsernye, Balinka, Cece, Csabdi, Csókakő, Csókakő zártkertek. Csősz, Felcsút, Göböljáráspuszta, Igar, Káloz, Kisláng, Lajoskomárom, Lovasberény, Lovasberény-Szőlőhegy, Mátyásdomb, Mór-mellékmérők, Nagylók, Óbarok, Perkáta, Pusztavám, Tabajd, Tác, Vasztélypuszta, és Vál településeken a vízmérők leolvasása május 2. és 15. között kerül sorra. Az egyes településeken a mérőleolvasás pontos időpontját munkatársaink helyben kiplakátolják.

Kérjük fogyasztóinkat, tegyék hozzáférhetővé a vízmérőhelyeket. Ha ezt nem biztosítják, az előző időszak átlagfogyasztását tudjuk figyelembe venni.

A leolvasást napközben, munkaidő után és hétvégén is folyamatosan végezzük. Azokat a fogyasztóinkat, akiket kétszeri megkeresésre sem érünk el, arra kérjük, hogy  a levélszekrényben hagyott leolvasólapot töltsék ki és postafordultával küldjék vissza, illetve idekattintva honlapunkon keresztül is bejelenthetik mérőállásukat május 20-ig.

Kérjük fogyasztóink megértését és segítségét.

FEJÉRVÍZ ZRt.”

 

Forrás:fejerviz.hu

Írj Te először kommentet "Vízmérő leolvasás Móron és környékén"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*