Tés és Bakonynána között találták meg az önkényesen elvitt autót

Népszerű ajánlatok

/Fotó: police.hu/

“Jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás egy Zirc környéki településen élő 52 éves férfi ellen.

A bakonyi településen élő sértett arról tett bejelentést a rendőrségre 2021. március 14-én, reggel, hogy a háza elől ismeretlen tettes elvitte a személygépkocsiját.

Aznap, délután 14 óra körül a járőrök Tés és Bakonynána között, az út menti árokban találták meg az összetört autót, amelyre egy utánfutót is kapcsolt az elkövető. Nem messze a gépkocsitól a rendőrök megtalálták a feltételezett elkövetőt is, majd elfogták és előállítottak.

A férfit – őrizetbe vétele mellett – jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, melynek során az 52 éves Zirc környéki településen élő férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Elmondta, hogy az autót a tulajdonos nem zárta le, a kulcsot pedig a járműben megtalálta. Elindította a gépkocsit, és elhajtott vele. Majd kölcsönkért egyik ismerősétől egy utánfutót, és úgy gondolta, hogy néhány zsák holmit szállít vele, de útközben árokba hajtott. ”

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság  közleménye

Forrás:police.hu

Írj Te először kommentet "Tés és Bakonynána között találták meg az önkényesen elvitt autót"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*