Közúti közlekedésbiztonsági fokozott ellenőrzés Fejér megyében

Népszerű ajánlatok

/Fotó:Police.hu/

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is részt vesznek a ROADPOL Truck & Bus európai kampány magyarországi végrehajtásában, melynek célja a közlekedésbiztonság javítása, a közlekedés során elkövetett jogsértések kiszűrése, szankcionálása, a balesetek csökkentése.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata 2021. február 8. és 2021. február 14. közötti időszakra hirdette meg a közlekedésbiztonság javítását célzó akcióját. A kampány során, az abban résztvevők elsődlegesen a közúti áru- és személyszállítást végző járművek és személyzetük, különösen a nehéz tehergépjárművek és autóbuszok átfogó ellenőrzését végzik.

Ezen túlmenően a személygépkocsival, gyalogosan, kerékpárral, segédmotor-kerékpárral és motorkerékpárral közlekedők is górcső alá kerülnek.  A rendőrök a megyei kormányhivatal közlekedési hatóságának munkatársaival együtt a szabálytalanságot elkövetőkkel szemben fellépnek, és a jogsértés megszüntetésére kötelezik az érintetteket. Az ellenőrzött járművezetők között volt, aki túlsúllyal, a megengedett legnagyobb sebességet túllépve, vagy hibás fékrendszerrel közlekedett.

A rendőrség felhívja a figyelmet a közlekedési szabályok maradéktalan betartására, a türelmes és toleráns járművezetésre, mellyel a tragédiák zöme elkerülhető!

… hogy mindenki hazaérjen!

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság  közleménye

VIDEÓ:

Írj Te először kommentet "Közúti közlekedésbiztonsági fokozott ellenőrzés Fejér megyében"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*