Többször megerőszakolta a húgát egy férfi Bodajkon, a lány terhes lett

Népszerű ajánlatok

/Fotó:Pixabay.com/

A Fejér Megyei Főügyészség fellebbezést nyújtott be a testvérével szexuális cselekményt végző ügyében hozott bírósági ítélet ellen.

A Székesfehérvári Járási Ügyészség 2020. januárjában szexuális erőszak bűntette, vérfertőzés vétsége és más bűncselekmény miatt emelt vádat a férfi ellen.

A vádirat szerint a terhelt 2015 és 2019 között egy Fejér megyei településen lévő otthonukban akarata ellenére több ízben végzett szexuális cselekményt, az első alkalommal még tizenkettedik életévét be nem töltött sértettel. Az utolsó szexuális cselekményt követően a sértett teherbe esett, amelyet megszakítottak.

A Székesfehérvári Törvényszék a vádemelést követően, a 2020. október 19-én kihirdetett ítéletében a vádlottat 10 évi fegyházbüntetésre és 10 évi közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ügyészség az ítélet ellen súlyosításért fellebbezett – tájékoztatta portálunkat a Fejér Megyei Főügyészség.

 

A TV2 Tények című műsorában október 27-én foglalkoztak az üggyel. A műsorban elhangzottak szerint a bűncselekmény Bodajkon történt.  A Tények rövid összefoglalója (melyben a Fejér Megyei Főügyészség sajtószóvivője is nyilatkozik)  itt tekinthető meg:

https://tenyek.hu/belfold/349140_megeroszakolta-a-hugat-terhes-le.html

 

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*