Látni és látszani! – ingyenes átvizsgálás Móron!

Népszerű ajánlatok

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén október 19. és december 6. között rendezi meg „Látni és látszani 2020” kampányát, amellyel szeretnék felhívni a figyelmet az őszi időjárás okozta vezetésbiztonsági kihívásokra.

Ebben az időszakban a sofőrök felelőssége, hogy felkészítésék járművüket megváltozott út- és fényviszonyokra. Az őszi-téli átállással kapcsolatos felkészülés időszerű, melynek keretében fontos a futómű, az akkumulátor, a világítás és a fékrendszer ellenőrzése, a gumiabroncs szezonális cseréje, a jól működő ablaktörlő, a megfelelő ablakmosó folyadék, páramentesítő használata, illetve a jégkaparó, a jégoldó spray beszerzése.

A kampány során arra ösztönzik a gépjárművezetőket, hogy éljenek a felkínált lehetőséggel, vagyis vizsgáltassák át az autójuk világító és fényjelző berendezéseit, gumiabroncsait, valamint ellenőriztessék látásukat – mindezt térítésmentesen.

A vizsgálatokon megjelent gépjárművezetők részére a kampányhoz csatlakozott szervizek igazoló lapot adnak át, mely bizonyítja, hogy autójuk megfelelt a jogszabályokban előírtaknak.    /forrás:police.hu/

MÓRON AZ ALÁBBI HELYRE MEHETNEK A GÉPJÁRMŰ TULAJDONOSOK:

Bitter-Szűcs Garázs Bt. autószervize  Mór, Deák Ferenc u. 73.   06 22/408-702  

Írj Te először kommentet "Látni és látszani! – ingyenes átvizsgálás Móron!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*