Fásítási akcióra várnak a Móri Városvédők

Népszerű ajánlatok

/A kép illusztráció/

A Móri Városvédő és Szépítő Egyesület honlapján olvasható, hogy a 81-es út móri bekötő szakaszán fásítási akciót, helyi összefogást szerveznek.  Ilyenre november 7-én és november 14-én is sor kerül.

Alább olvashatja felhívásukat – idézzük:

“Az elmúlt évben megújult a 81-es út móri bekötő szakasza. Az útszélesítést követő fásítás különféle okok miatt sikertelen volt.

A Móri Városvédő és Szépítő Egyesület szeretné ezt orvosolni – mielőbb kipótolva, újra ültetve az utat szegélyező hársfasort városunk lakóinak összefogásával.

Szeretne Ön egy évtized múlva illatozó hársfák alatt hazatérni a városba? Szeretné unokáinak büszkén mutatni a közösen ültetett fasorban családja fáját? Szeretné nap, mint nap látni, hogy összefogással előbbre jutunk közösen?

Hasonló akciót több magyar településen szerveztek már, s mindenütt összekovácsolta a közösséget.

Csatlakozzon programunkhoz: 2020. november 7-én és 14-én újra ültetjük a fasort hárscsemetékkel.

Örvendenénk, ha a város lakói, családjai minél nagyobb számban vennének részt az ültetésben. Géppel előre kiásott gödrökbe, családonként egy vagy akár több fa is ültethető, névvel megjelölve. Ha Ön nem tud fizikailag részt venni, aktivistáink elvégzik az ültetést az Ön nevében. A kiültetett csemetéket nem hagyjuk magukra, a következő két nyáron locsolással biztosítjuk megeredésüket.

A költségek számítások szerint növényenként 10.000,- Ft-ot tesznek ki: a csemete, szállítás, gödörásás, karó, 2 évi öntözés, esetleges újabb pótlás. A költésekről az egyesület ellenőrizhető módon, honlapján elszámol, az esetlegesen fennmaradó összeget a Virágos Mórért akció támogatására fordítja. Az egyesület tagjai díjazást nem kapnak, a támogatásokat csak a fásítással kapcsolatos kiadásokra fordítjuk.

Csatlakozhat akciónkhoz 10.000,- Ft befizetésével a 10401017-50526767-72801000 bankszámlára, vagy fizethet piaci napokon gyűjtő aktivistáinknál átvételi elismervény ellenében. Várjuk cégek és munkahelyi közösségek részvételét is. További információkat találhat a www.morivarosvedok.hu honlapon, facebookon, a Városi Televízióban és az alábbi telefonszámokon: 20/217 3935; 20/594 0666; 70/636 5090

Befizetéseiket 2020. augusztus 10-től várjuk.
Együtt könnyebb!
Móri Városvédő és Szépítő Egyesület”

Kezdőlap

Írj Te először kommentet "Fásítási akcióra várnak a Móri Városvédők"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*