A Móri Mentőállomás garázsában segítették világra a helybeli kisfiút

Népszerű ajánlatok

/A képen a történet szereplői – A fotót:Varga-Csuha Nórától kaptuk/

Nem mindennapi történettel keresett meg a móri Varga-Csuha Nóra!  Mint mesélte, idén május 15-én éjszaka  megindult nála a szülés, két héttel korábban a vártnál.

Azonnal mentőt hívtak, de akkor még nem is sejtették, mekkora élményben lesz részük mindannyiuknak.

Ugyanis: a mentő rendben és gyorsan megérkezett, ám kiderült, hogy a székesfehérvári kórházig már nemigen jutnak el időben… Otthon nem volt szülésre alkalmas hely – lakásfelújítás volt épp -, így aztán a Móri Mentőállomásra siettek a kismamával a móri mentősök.

Villámszülés volt, így a kisfiút a mentő állomás garázsában, a mentőautóban segítették világra. Onnan vitték aztán később az anyukát és babáját a Szent György Kórházba.

Megérdemlik, hogy név szerint is említsük őket: Emperger Nóra és Havasi Rita segített a szülésnél, Pap Kornél pedig a mentőt vezette.

Az anyuka ezúton is köszönetet mond mindhármuknak!  Így fogalmazott: “Segítettek világra hozni egy babát olyan profi munkával és precizitással, hogy mindkettőnek ez volt az első szülése. Legutoljára 10 éve született Móron baba. Nagyon hálás vagyok azoknak az embereknek, és nekik is jár a nyilvános elismerés.”

Szeptember 12-én szombaton látogatták meg három segítőjüket a mentőállomáson, ahol – stílszerűen – egy mentőautót ábrázoló tortával is megköszönték áldozatos munkájukat. Varga-Csuha Nóra így fogalmazott: “csodálatos emberek ők”!

Tartozunk még a csöppség születési “adataival”: Varga Levente Csaba 3630 grammal, 52 cm-el 2020. május 15-én kora hajnalban, 2 óra 17 perckor született. Ő lett a mentőállomás kabalája – mondta az édesanya.  Azt is elmondta, a kis lurkó olyannyira sietett megszületni, hogy még tolatott a mentő a garázsban, amikor ő meglátta a “napvilágot”.

A fent említett torta

Írj Te először kommentet "A Móri Mentőállomás garázsában segítették világra a helybeli kisfiút"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*