Módosul a Volánbuszok közlekedési rendje a hosszú hétvége miatt

Népszerű ajánlatok

/Fotó:OKK Fehérvár/

Módosul a Volánbuszok közlekedési rendje az augusztus 20-ai hosszú hétvége miatt: csütörtökön a munkaszüneti napok, pénteken és szombaton a szabadnapok menetrendje szerint járnak a buszok – közölte a Volánbusz Zrt. hétfőn az MTI-vel.

A közleményben azt írták, hogy a munkanap-áthelyezés miatt augusztus 28-án a vasárnapi, 29-én a munkanapoknak megfelelő menetrend lesz érvényben.

A hosszú hétvégén várhatóan megnő az utasforgalom, ezért a közlekedési társaság azt javasolja, hogy a pénztárak előtti sorban állás elkerüléséért a jegyeket elővételben, online vagy a közlekedési mobiljegy appon és társalkalmazásain keresztül vegyék meg az utazók.

Az így vásárolt teljesárú, 50 és 90 százalékos helyközi (távolsági) menetjegyekre, valamint a kiegészítő jegyekre 5 százalék kedvezményt ad a Volánbusz – írták.

Hozzátették: az augusztus 29-ei hétvégén az átlagosnál szintén nagyobb forgalom várható, ezért indulás előtt érdemes a társaság honlapján, a www.volanbusz.hu/hu/hirek/hir/35143 címen tájékozódni az utazási lehetőségekről.

-MTI-

Írj Te először kommentet "Módosul a Volánbuszok közlekedési rendje a hosszú hétvége miatt"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*