Fejérvíz Zrt: eddig és így jelentse be esedékes vízmérőállását!

Népszerű ajánlatok

/Fotó:Pixabay/

A Fejérvíz Zrt. az alábbi közleményt adta ki honlapján –  változtatás nélkül közöljük:

Kérjük, jelentsék be az ehavi leolvasási ütemezéshez köthető esedékes vízmérőállásukat

Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében – munkatársaink, valamint felhasználóink egészségének védelmében is – 2020. március 16-tól kezdődően a lakossági vízmérők leolvasását bizonytalan ideig szüneteltetjük.

Kérjük szíveskedjenek az ehavi leolvasási ütemezéshez köthető vízmérőiket leolvasni, és a mérőállást bejelenteni idekattintva elektronikus ügyfélszolgálatunkon keresztül, vagy ügyfélszolgálataink alább felsorolt elérhetőségein 2020. május 25-ig.

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben a mérőállás bejelentése május 25-ig nem történik meg, ennek elmaradása esetén vízdíjszámlánkban a számlázott mennyiséget a megelőző egy év átlagfogyasztása alapján állapítjuk meg.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a leolvasási ütemezéstől eltérő, nem aktuális ciklikus idejű elszámolás készítésének díja 1.575,- Ft + 27% ÁFA azaz 2.000,- Ft / alkalom.

Székesfehérváron e-mailben a leolvasocsoport@fejerviz.hu címre vagy a 22/535-808-as, vagy a 22/535-877-es telefonszámokon  Fecskepart u., Gerle u., Nagyszombati út – Pozsonyi út – Fiskális u. – Budai út által határolt terület (kivéve a Pozsonyi út, Budai út és a Fiskális út), Pacsirta u., Rigó u., valamint a Sár u. – Malom u. –Fürdősor – Zámoly utca közti területet érintően.

Bicskei ügyfélszolgálatunknak a fejerviz_bicske@fejerviz.hu címre vagy a 80/200-345, és a 22/565-103 telefonszámokon  Alcsútdoboz, Csabdi, Felcsút, Göböljáráspuszta, Lovasberény, Lovasberény-Szőlőhegy, Óbarok, Tabajd, Vasztélypuszta, és Vál településeket érintően.

Szabadbattyáni ügyfélszolgálatunknak a fejerviz_khegy@fejerviz.hu címre vagy a 80/200-344 és a 22/363-088 telefonszámokon  Csősz, Kisláng, Mátyásdomb, Tác településeket érintően.

Móri ügyfélszolgálatunknak a fejerviz_mor@fejerviz.hu címre vagy 80/200-343 és a 22/407-303-as telefonszámokon  Bakonycsernye, Balinka, Csókakő, Csókakő zártkertek, Mór-mellékmérők, Pusztavám településeket érintően.

Sárbogárdi ügyfélszolgálatunknak a fejerviz_sbg@fejerviz.hu címre vagy a 80/919-004 és a 25/460-101 telefonszámokon  Cece, Igar, Káloz, Lajoskomárom, Nagylók, Perkáta településeket érintően.

Kérjük felhasználóink megértését és segítségét!

FEJÉRVÍZ ZRt.”

Írj Te először kommentet "Fejérvíz Zrt: eddig és így jelentse be esedékes vízmérőállását!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*