Depónia: a hulladékszállítás változatlan, lomtalanítást később kérjen

Népszerű ajánlatok

/Fotó:nol.hu/

A Depónia Nonprofit Kft. a napokban közleményt adott ki a hulladékszállítással és a lomtalanítással kapcsolatban, ebből idézünk:

“A rendkívüli időszakban is a megszokott rend szerint végezzük a hulladékszállítást. A vegyes települési hulladékot akkor is elszállítjuk, ha a későbbiekben a járvány miatt csökkenteni kell a kapacitásainkat.

Viszont arra kérjük az ügyfeleinket, hogy lomtalanítást a veszélyhelyzet utánra kérjenek.

A tervek szerint mindaddig, míg erőforrásaink engedik, nem csökkentjük a hulladékszállítás műszaki tartalmát. Minden olyan gyűjtési tevékenység, melyeket a lakosok megszoktak, továbbra is működik. Ha a járvány miatt csökkennek az erőforrások, akkor a műszaki tartalom csökkentésére kényszerülünk, amit fokozatosan vezetünk be.

A legfontosabb szolgáltatási elemet, a vegyes települési hulladékot azonban mindenképpen elszállítjuk, ami közegészségügyi szempontból elengedhetetlen.

Lomtalanítás időpontra hétfőtől (2020. március 30-tól) már nem lehet jelentkezni, csak a Húsvétig megrendelt lomtalanításokat végezzük.

Az ezt követő már megrendelt időpontok átszervezésre, törlésre kerülnek. Arra kérünk mindenkit, hogy a lomtalanítását a veszélyhelyzet elmúlása utánra időzítse.

Cégünk védi dolgozóit, idejében megtettünk minden olyan intézkedést, ami a munkavégzés mellett megtehető és szükséges. Legfontosabb, hogy a munkavállalókat igyekszünk minél nagyobb mértékben elkülöníteni. Szinte a nullára csökkentettük a külső kapcsolatainkat, ennek érdekében a személyes ügyfélszolgálat megszűnt. A Csalára történő, nem saját beszállításokat és a hulladékudvar üzemeltetését már felfüggesztettük.

A depóniás munkavállalókat védőeszközökkel, fertőtlenítővel láttuk el. Növeltük a személyes higiéniás lehetőségek elérhetőségét, melyre fokozottan felhívjuk a figyelmet. Minden eszközt bevetünk, hogy munkatársak egészségét megvédjük és a közszolgáltatás alapvető elemeit fenntartsuk.”

Forrás:deponia.hu

Írj Te először kommentet "Depónia: a hulladékszállítás változatlan, lomtalanítást később kérjen"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*