Halálra gázoltak egy móri férfit

Népszerű ajánlatok

A sofőr a 81-es számú főúton, Fehérvárcsurgó közelében ütött el egy gyalogosan közlekedő férfit, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendőrségre 2020. március 8-án 7 óra 10 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a 81-es számú főút 15-ös kilométerénél, Fehérvárcsurgó térségében az úttestet szegélyező vízelvezető árokban egy holttestet találtak.

A helyszíni szemle és az elsődleges orvosi szakvélemény alapján az elhunyt 48 éves móri férfi közúti közlekedési baleset áldozata lett.

A rendőrök a helyszínen  talált nyomok és anyagmaradványok alapján kiterjedt adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeképpen néhány órán belül, Lepsény belterületén azonosítottak és lefoglaltak egy, a balesettel kapcsolatba hozható személygépkocsit, továbbá a bűncselekménnyel összefüggésben elfogtak és előállítottak egy személyt, akinek kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Az eset miatt halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset bekövetkezésének körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság  közleménye

Írj Te először kommentet "Halálra gázoltak egy móri férfit"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*