Lakossági adatgyűjtést végez Móron a KSH

Népszerű ajánlatok

A város honlapján jelent meg az alábbi közlemény – idézzük:

“Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Mór városában önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.

A felvételek Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási számai és megnevezései a következők:

1539 Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei

1942 A lakosság utazási szokásai

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása a KSH népszámlálási dataállományának aktualizált változatából véletlenszerű mintavétellel történik. Az adatfelvételből száreredményekmazó nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében.

A kapott adatokat a Központi Statisztikai Hivatal a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Európai Parlament és a tanács (EU) 2016/679 Rendelet (általános adatvédelmi rendelet, GDPR) előírásainak megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közlik.

A KSH további felvilágosítást nyújt:

hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között,

pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36-80/200-766-os telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu email címen.

Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.”

Forrás:mor.hu

Írj Te először kommentet "Lakossági adatgyűjtést végez Móron a KSH"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*