Személyi sérüléses baleset a 81-esen

Népszerű ajánlatok

Székesfehérvár térségében egy személygépkocsi egy kisbusszal ütközött.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. december 22-én 12 óra 20 perc körül a 81-es számú főút 3-as kilométerszelvényében, Székesfehérvárnál, ahol – eddig tisztázatlan körülmények között – egy személygépkocsi és egy kisbusz összeütközött.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakasz forgalma rendőri irányítás mellett,váltakozó irányban, félpályán halad.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság  közleménye

 

A Katasztrófavédelem közleménye a balestről:

Összeütközött egy személyautó és egy kisbusz a 81-es főút 3-as kilométerénél, Székesfehérvár térségében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket, majd feszítővágó segítségével megkezdték egy ember kiszabadítását a személygépkocsiból. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

 

FRISSÍTÉS:

A rendőrök 2019. december 22-én 14 óra 7 perckor a 81-es számú főúton, Székesfehérvárnál – a korábban történt és személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén – a forgalomkorlátozást feloldották. A főút érintett szakaszán ismét zavartalan a közlekedés.

2019. 12. 22., v – 14:09

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Írj Te először kommentet "Személyi sérüléses baleset a 81-esen"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*