Legalább 16-an sérültek meg a reggeli móri balesetben – Képek

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Katasztrófavédelem/

A roncsok közé szorult annak a kisteherautónak a vezetője, amely frontálisan ütközött egy munkásjáratú autóbusszal szeptember 4-én kora reggel a 81-es főúton Mórnál.

A balesethez a székesfehérvári és a kisbéri hivatásos, valamint a móri önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett szabadították ki a rácsozott polcokat szállító kisteherautó sofőrjét a vezetőfülkéből.

A műszaki mentés részeként a tűzoltók mindkét járművet áramtalanították – tájékoztatott Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

A Magyar Távirati Iroda közleménye:

Munkásokat szállító busz és kisteherautó ütközött össze a 81-es út 26. kilométerénél, Mór térségében, a baleset miatt az utat lezárták – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfő reggel az MTI-vel.

    Csepely Balázs elmondta, hogy a baleset következtében a buszon utazók közül hárman súlyosan, tizenhárman könnyebben megsérültek. A kisteherautó sofőrje beszorult a járműbe, őt a tűzoltók szabadítják ki a roncsból, az állapota egyelőre nem ismert.
    A helyszínelés és a műszaki mentés idején a forgalmat Mór városa felé terelik.

2019. szeptember 4., szerda

FRISSÍTÉS:

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság  közleménye:

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. szeptember 4-én 5 óra 30 perc körül a 81-es főúton, Mór térségében, ahol egy busz és egy kisteherautó ütközött össze.

A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, a forgalom újra zavartalanul haladhat.

2019. 09. 04., sze – 10:36

 

KORÁBBI beszámolónk ITT!

/Fotó: Katasztrófavédelem/

Írj Te először kommentet "Legalább 16-an sérültek meg a reggeli móri balesetben – Képek"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*