Autótolvajok a móri rendőrök kezén

Népszerű ajánlatok

A nyomozás adatai szerint a későbbi sértett egy internetes oldalon eladásra meghirdette törött autóját. A magyaralmási hirdetőt 2019. augusztus 7-én telefonon felkereste egy férfi, majd rövid egyeztetést követően még a délelőtt folyamán az üzlet helyszínére másodmagával megérkezett.

Próbakör megtétel után a kialkudott vételárat az eladó részére átadta, aki azt a konyhapultra tette, majd amíg a vevő a tulajdonjog-átruházási szerződést töltötte, addig társa az eladó figyelmét elterelve autóalkatrészek és további értékesítésre szánt tárgyak után érdeklődött.

Kérésére az idős férfi a pincébe ment vele, azonban egy óvatlan pillanatban az érdeklődő eltűnt, és a sértett már csak arra figyelt fel, hogy a két férfi az autóval együtt távozik a háza elől.

Nem sokkal később szembesült azzal is, hogy a konyhapulton hagyott pénz fele hiányzik. A megkárosított férfi azonnal bejelentést tett a rendőrségre, és elmondta, hogy a két fiatalember nagy valószínűséggel Székesfehérvár irányába tart.

A rendőrök két órán belül Székesfehérváron elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves H. R. Józsefet és a 15 éves L. Norbertet, akiket a Móri Rendőrkapitányságra előállítottak. Őket a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Írj Te először kommentet "Autótolvajok a móri rendőrök kezén"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*