Folytatódott a móri középületek energetikai korszerűsítése

Népszerű ajánlatok

„MÓR VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÖZIGAZGATÁSI ÉPÜLETÉNEK ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE”

Mór Városi Önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (a továbbiakban: TOP) keretén belül a TOP-3.2.1-15 jelű, Önkormányzati Épületek energetikai korszerűsítése tárgyú pályázaton TOP 3.2.1-15-FE1-2016-00035 azonosító szám alatt vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült.

A támogatás összege (a Projekt elszámolható összköltsége), 100 % mértékű támogatási intenzitás mellett, bruttó 79.52 millió forint.

A Projekt célja: Mór Városi Önkormányzat feladatellátása több helyszínen valósul meg. Az önkormányzat több ingatlan tulajdonosa, melyet folyamatosan fejleszt. A volt „költségvetési üzem” épülete üzemeltetési költségei a tulajdonos éves költségeinek igen jelentős részét teszik ki. A magas üzemeltetési költségeket főleg a fűtési hőigényből származó magas energia-költségek okozzák, melyek az épületek gépészeti rendszerének korszerűsítése révén csökkenthetők.

A projekt keretein belül a homlokzati és tető szigetelés, valamint energetikai szempontból korszerűtlen fa szerkezetű nyílászárók cseréje történik. Az épület akadálymentes megközelítése, belső átalakítással akadálymentes mosdó kialakítása kerül sor.

A Projekt fő helyszíne: 8060 Mór, Vénhegy utca 1

A Projekt megvalósítási időszakának kezdő időpontja: 2017.06.01

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2019.03.31 

„MÓR VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT ZENEISKOLA ÉPÜLETÉNEK ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE”   

Mór Városi Önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (a továbbiakban: TOP) keretén belül a TOP-3.2.1-15 jelű, Önkormányzati Épületek energetikai korszerűsítése tárgyú pályázaton TOP 3.2.1-15-FE1-2016-00032 azonosító szám alatt vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült. A támogatás összege (a Projekt elszámolható összköltsége), 100 % mértékű támogatási intenzitás mellett, bruttó 57.82 millió forint.

A Projekt célja: Az épület külső határoló felületeinek hőszigetelésével, nyílászáróinak cseréjével, a fűtési rendszer teljes korszerűsítésével, illetve napelemes rendszer telepítésével a projekt keretein belül a homlokzati, padlásfödém szigetelés és nyílászáró cseréjével csökkent az épület hőveszteségét.

Ez kihatással lesz a fenntartási költségekre is, melyek a fejlesztések hatására csökkenni fognak. Pénzt és energiát fog az üzemeltető megtakarítani Az épület akadálymentes megközelítése, belső átalakítással akadálymentes mosdó kialakítása kerül sor.

A Projekt fő helyszíne: 8060 Mór, Szabadság tér 7

A Projekt megvalósítási időszakának kezdő időpontja: 2017.08.31

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2019.03.31

Mór Városi Önkormányzat sajtóközleménye

 

Írj Te először kommentet "Folytatódott a móri középületek energetikai korszerűsítése"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*