Két CT-berendezéssel végzik a vizsgálatokat Fehérváron

Népszerű ajánlatok

/Fotó:OKK Fehérvár/

Immár két 128 szeletes CT-berendezés szolgálja a diagnosztikát Székesfehérváron. A kórház épületénél a vizsgálatra érkezőknek hétfőtől már nem kint, hanem egy fűtött konténerben van lehetőségük várakozni. Az Önkormányzat támogatásával került a kórház épületéhez a két egybenyitott konténer.

Pénteken érkezett meg és kezdték beüzemelni azt a két fűthető konténert, amelyek bérleti díját Székesfehérvár Önkormányzata biztosítja, és amelyeket a diagnosztikai vizsgálatra érkezők számára helyeztek ki a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórháznál. Az együttműködés a betegek szolgálatában jött létre, hogy a MEDIWORLD Diagnosztikai Kft. által végzett, közfinanszírozott CT és MR vizsgálatra berendelt pácienseknek akkor se kint, a hidegben kelljen várakozniuk, ha koronavírusos beteg érkezése miatt ki is ürítik a várakozófolyosót.

Nagyon fontos előrelépések történtek a diagnosztika területén, amelynek eredményeként a fehérvári kórházhoz tartozó betegek egy hónapon belül biztosan bejutnak mind a CT, mind az MR vizsgálatra. Ez annak köszönhető, hogy sikerült beállítania egy második 128 szeletes CT-berendezést is a MEDIWORLD-nél, így akár a másik készülék meghibásodása, akár annak karbantartása esetén gördülékenyen folyhatnak a másik gépen a vizsgálatok.

Forrás:OKK Fehérvár

Fotó:OKK Fehérvár

Írj Te először kommentet "Két CT-berendezéssel végzik a vizsgálatokat Fehérváron"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*