Ilyen technikumi szakokon tanulhatsz a Perczelben Móron

Népszerű ajánlatok

/Fotó:Facebook/

A Székesfehérvári SZC Perczel Mór Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium (Mór, Dózsa György utca 2.) honlapján tette közzé az intézmény technikumi képzésében tanulható szakokat.

Ezt idézzük, változtatás nélkül:

“Az iskolánkban tanulhatsz technikumban és szakképző iskolában.

A Technikum  5 éves képzés,  Érettségivel és technikus szakképzettség megszerzésével zárul.

Technikumban tanulható szakok:

Informatikai rendszer és alkalmazásüzemeltető technikus–  feladata: adott cég munkatársaként helyben telepített illetve felhőszolgáltatásként igénybe vett hálózati eszközök , szerverek, valamint alkalmazások összehangolt működését biztosítja.

 

Kereskedő és webáruházi technikus– feladata: megrendeli szállítótól a termékeket, szolgáltatást, bejövő termékeket vagy szolgáltatást átvesz,  minősít. Kapcsolatot tart a partnerekkel, ügyfelekkel, vevőkkel. Megrendelést fogad, visszaigazol, reklamációs eseteket kezel. Irodai ügyviteli adminisztrációt végez. Marketing és PR tevékenységet végez, koordinál.

 

Bor és pezsgőgyártó technikus–  feladata:  Ismeri a szőlőtermesztés gyakorlati fogásainak teljes feladatsorát, a szőlészetben használt géppark működtetését, a szüret előkészítését, lebonyolítását. Ismeri a borászati termékek előállításának vertikumát, a must kezelésétől egészen a forgalomba hozott palackozott borig. Jártas a pezsgőgyártási technológiákban, tisztában van a szőlőtermesztés, borászat gazdálkodási alapismeretivel, a borturizmus, a biogazdálkodás, a helyi bor értékesítés és az adminisztráció szabályaival.

 

Gépész technikus- feladata: részt vesz a gyártó eszközök, gépek, berendezések tervezésében és gyártásában. Kiválasztja a gyártáshoz szükséges anyagokat, közreműködik a gyártáshoz szükséges automatizált gyártóberendezések beüzemelésében. Gondoskodik a gépek, berendezések karbantartásáról, javításáról.”

 

Forrás:perczelmor.hu

 

Hamarosan jövünk a Szakképző 3 éves szakmai képzéseikkel!

Írj Te először kommentet "Ilyen technikumi szakokon tanulhatsz a Perczelben Móron"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*