Vízmérő leolvasás lesz Móron és környékén

Népszerű ajánlatok

/Fotó:Pixabay.com/

A Fejérvíz Zrt. az alábbi közleményt adta ki honlapján – idézzük:

“…Szolgáltatási területünkön a további településeken végzünk leolvasást:

Alcsútdoboz, Bakonycsernye, Balinka, Cece, Csabdi, Csókakő, Csókakő zártkertek. Csősz, Felcsút, Göböljáráspuszta, Igar, Káloz, Kisláng, Lajoskomárom, Lovasberény, Lovasberény-Szőlőhegy, Mátyásdomb, Mór-mellékmérők, Nagylók, Óbarok, Perkáta, Pusztavám, Tabajd, Tác, Vasztélypuszta, és Vál településeken a vízmérők leolvasása október 25. és november 15. között kerül sorra.

Az egyes településeken a mérőleolvasás pontos időpontját munkatársaink helyben kiplakátolják.

Kérjük felhasználóinkat, tegyék hozzáférhetővé a vízmérőhelyeket. Ha ezt nem biztosítják, az előző időszak átlagfogyasztását tudjuk figyelembe venni. A leolvasást napközben, munkaidő után és hétvégén is folyamatosan végezzük. Azokat a felhasználóinkat, akiket kétszeri megkeresésre sem érünk el, arra kérjük, hogy a levélszekrényben hagyott leolvasólapot töltsék ki és postafordultával küldjék vissza, vagy idekattintva honlapunkon keresztül is bejelenthetik mérőállásukat november 20-ig.

A rádiós modullal rendelkező mellékvízmérők leolvasása a jeladók segítségével a lépcsőházakból, házon kívülről történik. Ha ez a leolvasás bármilyen műszaki hiba vagy egyéb ok (pl. rongálás) miatt nem lehetséges, Szolgáltató a leolvasást a felhasználási helyen elvégzi, s azt követően a hibát felderíti és kijavítja.

Felhívjuk figyelmüket, hogy sikertelen leolvasás esetén a vízmérőállás bejelentése november 20-ig nem történik meg, ennek elmaradása esetén vízdíjszámlánkban a számlázott mennyiséget a megelőző egy év átlagfogyasztása alapján állapítjuk meg.

Kérjük, csak olyan felhasználási hellyel kapcsolatosan jelentsen be vízmérőállást, mely a felsorolásokban található. Amennyiben a leolvasási ütemezéstől eltérő, nem aktuális ciklikus idejű elszámolást igényel, ennek díja 1.575,- Ft + 27% ÁFA azaz 2.000 Ft / alkalom.

Kérjük felhasználóink megértését és segítségét!

FEJÉRVÍZ ZRt.”

 

Forrás:fejerviz.hu

Írj Te először kommentet "Vízmérő leolvasás lesz Móron és környékén"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*