Interpelláció a Mór Városi Strandfürdő ügyében

Népszerű ajánlatok

/A képen a Móri Strand/

Ahogy azt korábbi híradásunkban olvashatták, Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. szeptember 30-án szerdán 13:00 órakor tartja soros ülését a Polgármesteri Hivatal emeleti nagytermében.

Mint a város honlapján közzétett nyilvános anyagból kiderül, a ” Kérdések, interpellációk” napirend témái között szerepel Arany Tamás képviselő (egyben az Oktatási, Kulturális és Sportbizottság elnöke) interpellációja.

Az interpellációt változtatás nélkül adjuk közre:

“Tisztelt Polgármester Úr, Tisztelt Képviselő Testület!

Interpellációm a Városi Strand problémája miatt adtam be, ami sajnos már évek óta zárva tart és a lakosság úgy gondolom jogosan szeretné, ha újra megnyitna. Nem mindenki tud elutazni Balatonra, más strandokra, nem kell kifejtenem ezek milyen kiadással járnak, pláne több gyerekes családok esetében. Mindenkinek érdeke, hogy itt helyben lehessen strandolni.  Ugyan már vége az idei nyárnak, ezért időben vagyunk felkészülni a jövő évire.

Tudom és örvendetes, hogy Polgármester Úr és Képviselő Társaim is támogatják a Városi Strand megújulását, egy feltérképezésre, esettanulmányra el is különítettük az összeget. Éppen ezért meg kell tennünk a kezdeti lépéseket.

Gintner András képviselő társammal elvállaltuk, hogy utána járunk a lehetőségeknek, megkeresünk tervezőket, építési szakembereket, akik jártasak ezen a területen, várjuk a beérkező ajánlatokat.

Természetesen minden lépésről tájékoztatjuk a Tisztelt Testületet és közösen eldöntjük, kinek adunk megbízatást –egyelőre- a terv elkészítésére.

Bízunk abban, hogy sikerül pozitív irányba elindulnunk és hamarosan újból lehetőség lesz Mór Városában is a strandolásra, fürdőzésre, kikapcsolódásra.

Tisztelettel: Arany Tamás

Kelt: Mór, 2020.09.24.

Interpellációm szóban is el kívánom mondani.”

 

A dokumentum eredeti formájában itt található:

 

Ezt a  város honlapján itt találja!

 

Forrás:mor.hu

Írj Te először kommentet "Interpelláció a Mór Városi Strandfürdő ügyében"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*