Krausz Gergely két bronzéremmel zárta az országos bajnokságot

Népszerű ajánlatok

/Krausz Gergely – Archív kép/

A férfiaknál Pytel Gergő nyerte meg a férfiak egyéni versenyét a tollaslabdázók országos bajnokságán, Pécsen, ahol a nőknél Sándorházi Vivien megvédte címét.

A viadal honlapja alapján Pytel (Multi ASE) a döntőben két sima szettben (21-14, 21-9) múlta felül klubtársát, Szerecz Mártont, aki az elődöntőből játék nélkül jutott tovább az előző hat évben bajnok, elsőként kiemelt Krausz Gergellyel szemben.

Sándorházi (ÚTSE) lényegesen szorosabb, de ugyancsak kétjátszmás (21-17, 21-14) fináléban bizonyult jobbnak Madarász Rékánál (Multi ASE).

A párosok küzdelmeiben a nőknél elsőként kiemelt Gonda Daniella, Kőrösi Ágnes (mindkettő Multi ASE) kettős, a férfiaknál Kereszti Zoltán (Tisza TSE) és Mester József (DTC-DSC SI), míg a vegyespárosoknál Kiss Bene Benjamin (Multi ASE) és Madarász Réka győzött.

-MTI-

Krausz Gergely egyesülete, a Multi Alarm SE honlapján olvasható, hogy a versenyző sérülés miatt nem tudott az elődöntőben játszani sem egyéniben, sem férfi párosban.   Mint ismeretes, Krausz Gergely móri születésű, itt tanult tollaslabdázni – a szerk.

Írj Te először kommentet "Krausz Gergely két bronzéremmel zárta az országos bajnokságot"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*