Lezárult a „Bölcsődei ellátás fejlesztése Mór Városában” című projekt

Népszerű ajánlatok

Lezárult a „Bölcsődei ellátás fejlesztése Mór Városában” című projekt. A 39,99millió Ft európai uniós támogatás segítségével megtörtént a Nefelejcs Bölcsőde fejlesztése, kapacitásbővítése.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, mely az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból, vissza nem térítendő támogatás formájában került finanszírozásra.

A TOP-1.4.1-15 kódszámú, „A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztéséve” című pályázati felhívás keretében Mór Városi Önkormányzat lehetőséget kapott a Nefelejcs Bölcsőde fejlesztésére, kapacitásbővítésre.

A projekt keretében a meglévő logopédiai és védőnői helyiség átalakításával 2 db bölcsődei csoportszoba került kialakításra, a hozzájuk tartozó fürdővel. 1 tornaszoba és 1 fejlesztő szoba is létrehozásra került

Az egyes új, bölcsődei csoportok maximális létszáma 12 fő.A 24 darab kialakításra került férőhelyhez az OTÉK-ban előírt kötelező darabszámú mosdó, és akadálymentesített mosdó került kialakításra.

A projektarányos akadálymentesítés is a projekt részét képezte.

A projekt megvalósítója: Mór Városi Önkormányzat

A projekt megvalósítási ideje: 2017.11.01-2019.01.31

A projektzárás dátuma: 2019.01.31

 

Mór Városi Önkormányzat sajtóközleménye

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*