Tisztújítást tartott a Móri Borvidék TDM Egyesület

Népszerű ajánlatok

A Móri Borvidék TDM Egyesület Elnöksége az alábbi sajtóközleményt adta ki:

“A Móri Borvidék turizmusát összefogó egyesület, a Móri Borvidék TDM Egyesület 2009-es megalakulása óta egyre nagyobb szerepet tölt be a Borvidék turizmusának fejlesztésében. Tagjai – a desztináció legjelentősebb turisztikai vállalkozásai, önkormányzatai, civil szervezetei, kézművesei és intézményei – közösen dolgoznak annak érdekében, hogy a vidéket még több turista keresse fel, ezzel pedig a turizmus a térség egyik húzóágazatává válhasson.

A civil szervezetek életében rendre beköszönő mérföldkő az elnökség mandátumának lejárta, melynek periódusait a TDM Egyesület alapszabály öt évente írja elő. Az elmúlt években az elnökség tagjai vált válnak vetve dolgoztak azért, hogy a Magyarországon teljesen új TDM (turisztikai desztináció menedzsment) rendszer szemlélete a Borvidéken elterjedjen, és a turizmusban működők számára evidenciává váljon.

Az Egyesület tagjaiból álló Közgyűlés 2019. október 30-án döntött két elnökségi tag tisztújításáról, mandátumának lejárta miatt.

A tagság döntése értelmében az Egyesület vezetését az elkövetkezendő öt évben továbbra is dr. Istvánfalvi Dávid, Mór város alpolgármestere és képviselője, a Fogadó az Öreg Préshez Kft. képviseletében Kerekes Krisztina, Csókakő Községi Önkormányzat képviseletében Fűrész György polgármester, a Móri Borvidék Hegyközség képviseletében Varga Máté, a Hegyközség elnöke, valamint a Lamberg-kastély Művelődési Központ, Könyvtár és Muzeális Kiállítóhely képviseletében Kovács Gergő igazgató látja el.

Az elnökségi tagok alakuló ülésükön, 2019. október 30-án maguk közül választották meg az Egyesületet képviselő elnököt, dr. Istvánfalvi Dávid személyében.

Az új elnökség a TDM szemlélet elkötelezettjeként a jövőben is a Móri Borvidék ismertségének, népszerűségének növelése érdekében kívánja továbbvinni a korábban megkezdett munkát az Egyesület szlogenjének megfelelően:

Ezerjó élmény Önnek egy csokorban!”

Az elnökséggel és a Móri Borvidék turisztikai kínálatával kapcsolatban további információ:

Móri Borvidék TDM Egyesület
Turisztikai Iroda és Ezerjó Portékák Ajándékbolt
8060 Mór, Szent István tér 7. Telefon: +36 (22) 788-865
E-mail: info@moriborvidek.hu
Honlap: www.moriborvidek.hu

 

Írj Te először kommentet "Tisztújítást tartott a Móri Borvidék TDM Egyesület"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*