Bűnügyi felügyelet alatt lopott a móri betörő

Népszerű ajánlatok

/Fotó:police.hu/

Móron, 2019. októberében és november elején ismeretlen elkövető több helyi ingatlanba betört, ahonnan különféle műszaki cikkeket, kerti- és kézi szerszámokat, fűnyírót, búvárszivattyút, valamint elektromos ágdarálót tulajdonított el.

Az elkövetés környezetében a rendőrök adatgyűjtést hajtottak végre, melynek során 2019. november 3-án délelőtt a bűncselekménnyel összefüggésben három férfit állítottak elő a Móri Rendőrkapitányságra.

A nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók aznap este elfogtak egy 33 éves móri lakost, akiről megállapították, hogy részt vett a lopásokban.

A férfi lakásán tartott kutatás során a rendőrök a lopásokból származó tárgyakat megtalálták és lefoglalták.

W. Dávid bűnügyi felügyeletét korábban a Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte, és engedélyezte, hogy a férfi munkába járhasson. A móri lakos ezeket az alkalmakat lopásra használta ki.

W. Dávidot a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki többrendbeli lopás bűntett elkövetése miatt, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2019. november 6-án elrendelt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Fotók:police.hu

Írj Te először kommentet "Bűnügyi felügyelet alatt lopott a móri betörő"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*