Móri kábítószer-terjesztőt és társait vették őrizetbe a rendőrök – Videóval

Népszerű ajánlatok

(Fotó:police.hu)

Kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt egy nőt és három férfit vettek őrizetbe a rendőrök Kisbéren. A gyanú szerint D.-né F. Henrietta 2019. augusztus 28-án 20 óra körül kábítószergyanús anyagot adott át B. István helyi lakosnak.

A nő, a fehér színű port B. A. móri lakostól szerezte be.

A kisbéri B. István nem egyedül érkezett a találkozó helyére, vele volt P. Zsolt győri lakos is.

A két férfi gépkocsijából a rendőrök 982 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, valamint a porciózáshoz szükséges digitális mérleget és készpénzt is. B. István tartózkodási helyén további zöld színű kábítószergyanús növényi anyag is lefoglalásra került.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozói, a Bűnügyi Osztály, a Kisbéri Rendőrkapitányság nyomozói és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály Nyomozói az összehangolt akció keretén belül összesen hat főt állított elő a Kisbéri Rendőrkapitányságra. Az anyagok hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértő állapítja meg.

A nyomozók két személygépkocsit és telefonokat, valamint a győri lakos lakhelyén több mint két és félmillió forint készpénzt is lefoglaltak.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt a 26 éves nő, a 31 éves, 35 éves és a 45 éves férfi letartóztatását a rendőrség kezdeményezte a Komáromi Járási Ügyészségen. Az ügyészség indítványt tett a gyanúsítottak letartóztatásának elrendelésére, amit az illetékes bíróság augusztus 30-án a három férfi vonatkozásában elrendelt. A bíróság a nő bűnügyi felügyeletét rendelte el.”

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság  zleménye

VIDEÓ:

 

Forrás:police.hu

Írj Te először kommentet "Móri kábítószer-terjesztőt és társait vették őrizetbe a rendőrök – Videóval"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*